Valonkansalaisen Enkelit Parantajat eli Valonkansajen Jedit Jediritarit Näkijät moni   ajattelee että enkelit on vain ilman  fyysistä kehoa, ei  pidä  paikkansa.

 Kaikilla Enkeleillä on fyysinenkeho ne voi tehdä kahdella tavalla liikkua tehtävä  paikkaan aineettomasti eli astraalisti tai ne voi muuttaa kehonsa aineettomaksi pelkäksi  energiaksi toimia tällä tavoin. Moni ajattelee että enkelillä on siivet ei oo siipiä ne on kädet , ja kun enkeli on astraalissa tilassa se voi muuttaa kehonsa mimkä näköseksi vaan.

  .Jos enkeli liikkuu  fyysisessa  kehossa tehtävä paikoille, he  käyttävät salaista teknologiaa tähän, myös tällöiin voi tulla vaikutelma että enklelillä on siivet ei oo  todellisuudessa.

 Enkeli  eli Valonkansalainen voi  helposti   muuttaa  itsensä   ainettomaan tilaan   ja  takasin   fyysiseen   se on kuin    kahvin  juonti  yhtä   helppoa  Valonkansalaisille.  Yodan  sanoin  olemme  energiaa  emme tätä  raakaa  ainetta  .   Ja  Enkeli  Jedi  voi  olla  tämän tilan  kahdessa   eri   muodossa   helposti

 

   Paluu