1 JEDILAKI EI VIHAA VAAN RAUHA. /JEDIN YLEMMYYS VOIMAN KAUTTA RAUHOITTAA TILANTEEN/.

2 JEDILAKI EI TUNNETTA VAAN RAUHA.

3 JEDILAKI EI INTOHIMOA VAAN RAKKAUS.

4 JEDILAKI EI PELKOA VAAN RAUHA. /VOIMA VOITTAA PELON, TILALLA VALPPAUS JA VÄKEVYYS/.

5 JEDILAKI EI KATKERUUTTA VAAN ANTEEKSIANTO. /MIKÄ ON SUURIN VIHOLLISEMME? VIHA ON SUURIN VIHOLLISEMME, KUN VIHA POISTUU VANHAT VIHOLLISET OVAT YSTÄVIÄ KESKENÄÄN. /TÄMÄ ON TYÖ- OHJE JEDEILLE. TÄMÄ EI PÄDE PIMEYDENLORDEIHIN/.SITHIN LORDEIHIN

6 JEDILAKI EI PETTYMYSTÄ VAAN RAUHA.

7 JEDILAKI EMME OLE PYHIMYKSIÄ VAAN JALOJA IHMISIÄ, JOILLA ON VOIMAN LAHJA JA SITÄ PITÄÄ KÄYTTÄÄ OIKEIN TAI SEN MENETTÄÄ.

8 JEDILAKI EMME SAA KERÄTÄ ITSELLEMME OMAISUUTTA, RIITTÄVÄ TOIMEENTULO RIITTÄÄ. RAHASUMMA RIIPPUU SIITÄ, ONKO VOIMAN PERILLISIÄ VAI EI.

9 JEDILAKI ME EMME SAA RUVETA SEURUSTELEMAAN HENKILÖN KANSSA, JOLLA ON JO YSTÄVÄ JOLLEI TOISELLA OLE AVOIN SUHDE KUN, LUVAT ON KUNNOSSA PUOLINTOISIN EI HAITTAA VAIKKA TOINEN OISI NAIMISISISSA. YHDENKÄÄN PETTÄJÄN KANSSA EMME OLE MEILLÄ ON KORKEAMORAALI . EMMEKÄ SAA OLLA SE VIIMEINEN OLJENKORSI, JOLLA TOINEN HYLKÄÄ TOISEN.  JOLLEI TOINEN OLE SITHIN LORDI ALISTAMA PELOLLA  JA KAUHULLA, EMMEKÄ SAA KÄYTTÄÄ VOIMAA TOISEEN VIETELLESSÄ TOISTA EMMEKÄ MYÖSKÄÄN YHTEISTYÖKUMPPANIEN TAVOITTELUSSA YHTEISTYÖHÖN, MUTTA VOIMME OLLA VOIMAN KAUTTA ULKONÄÖLLISESTI VAHVOJA JA YLEVIÄ. /JEDIRITARIN VAHVA

PERUSOLEMUS./   PS KUNPPANI ETSITÄÄN JEDIEN RITARIKUNNANULKOPUOLELTA KESKENÄÄN OLEMME SISARIA JA VELJIÄ . JOLLEI TOINE OLE ERI JEDI RITARIKUNNASTA.

 

10 JEDILAKI EMME KOSKAAN HYÖKKÄÄ. VÄSYTÄMME TAI YLLÄTÄMME VIHOLLISEN TOISEN HYÖKÄTESSÄ TYYNENÄ PYSYEN. LOPUTTOMIIN PYSTYT TAISTELLEN TANSSIMAAN TYYNENÄ PYSYEN, ET KOSKAAN VÄSY.

11 JEDILAKI ME JEDIRITARIT OLEMME VALONVOIMANVALTIAITA, HYVÄNTAHDONLÄHETTILÄITÄ, NEUVOTTELIJOITA, RAUHANLÄHETTEJÄ, MAANPÄÄLLISIÄ ENKELEITÄ, JALOJA IHMISIÄ, MUTTA EMME OLE PYHIÄ VAAN JALOJA JEDIRITAREITA,

 

VASTA VIIMEISENÄ JEDISOTUREITA, KUN MIKÄÄN MUU EI AUTA TILANTEEN RAUHOITTUMISESSA.

12 JEDILAKI KAIKKI AINETTA JA SEN PIENEMPÄNÄ VALON OLEMUKSENA VASTA ENERGIAA ,KOSKA AINEELISTA MAAAILMAA EI VOI SYRJÄYTTÄÄ ENERGISEN KUSTANTANNUKSELLA SILLÄ, ILMAN TOISTA EI OLE TOISTA MAAILMAA ON ENERGIAA AINETTA EI OLE OLEMASSA ENERGIAKENTTÄ PITÄÄ KAIKEN KASASSA KOKO UNIVERSIUMIN MUUTEN KAIKKI HAJOAISI. MITÄÄN EI VOI TEHDÄ AINEEN KUSTANUKSELLA ELI ESNIN PITÄÄ OLLA AINE JA SITTEN SEN ENDERGINEN OLEMUS ,KAIKKI JOTA OLEMESSA ON .

13 JEDILAKI ME OLEMME KAIKKI HOHTAVIA OLENTOJA EMME RAAKAA AINETTA AINETTA EI OLE OLEMASSA VAAN KAIKKI ON ENERGIAA.

14 JEDILAKI KUNNIA VOITTAA VIHAN.

15 JEDILAKI RAUHA VOITTAA RAIVON.

16 JEDILAKI VOIMA VOITTAA PELON.

17 JEDILAKI ME JEDIRITARIT NÄEMME TULEVAISUUTEEN VOIMAN KAUTTA. EMME SAA KÄYTTÄÄ SITÄ HYVÄKSI, VAAN JEDIRITARIN TYÖSSÄ APUNA. ME EMME TUNNE AHNEUTTA KETÄÄN KOHTAAN. ME OLEMME JALOJA: JEDIRITARIKAAN EI VOI NÄHDÄ TARKASTI TULEVAISUUTEEN, VAAN SUUNNAN SIITÄ, KOSKA TULEVAISUUS ON AINA MUUTTUVA.

18 JEDILAKI MEILLÄ ON TÄYDELLINEN RAUHA KAIKEN OLEVAISEN KANSSA, MUTTA KAIKKEA PAHAA ME VASTUSTAMME ELI JEDI EI SAA TAPPAA PAARMAA EIKÄ HYTTYSTÄ EIKÄ KÄRPÄSTÄKÄÄN, EI MITÄÄN OLEVAISTA ;

PAITSI TIETOISESSA ELI MEDITAATTISESSA UNESSA LISTIÄ TAI ELIMINOIDA PIMEYDENLORDIN TAI MUUN PIMEÄN PUOLEN HIRVIÖN. VALVEILLA OLO AIKAAN PIMEYDENLORDIN KOHDATESSASI TEHTÄVÄSSÄ KÄYTTÄYDYT RAUHALLISESTI JA KÄYTÄT TÄYTTÄ MAHDIN VOIMAA, SILLOIN HE KUNNIOITTAVAT SINUA ELI SE ON VAIN SANALLISTA VALOSAPELIN KALISTELUA.

19 JEDILAKI ME JEDIRITARIT EMME OLE HUIMAPÄITÄ EI SANKAREITA EI SEIKKAILIJOITA. ME EMME TUNNE JÄNNITYSTÄ, KOSKA SE ON VOIMAN PIMEÄLTÄ PUOLELTA. KUN TUNTEE TÄYDELLISEN RAUHAN, EI TARVITSE JÄNNITYSTÄ. VAIKKA TEEME VAATIVIA TEHTÄVIÄ, OLEMME KÄRSIVÄLLISIÄ JA RAUHALLISIA KOKO AJAN.

20 JEDILAKI ME JEDIRITARIT EMME HAE SEIKKAILUJA. LAPSESTA ASTI ME OLEMME KATSONEET HORISONTTIIN/ TÄHTIIN, JOSSA OLEMME AJATUKSISSA ELÄMÄMME KOKO AJAN MITÄ TAHANSA TEEMMEKIN, KOSKA YRITTÄMISTÄ EI OLE, EI OLE TUURIA SATTUMAA ARVAUSTA, VAAN VOIMA, JOKA OHJAA KAIKKEA JA VAISTO, JOKA ON AINA OIKEASSA. ME JEDIRITARIT ELÄMME VAISTON MUKAAN. MENEMME SINNE JONNE VAISTO JA VOIMA MEIDÄT OHJAA.

21 JEDILAKI EI KIIRETTÄ VAAN RAUHA. /KIIRE JOHTAA PELKOON JA VIHAAN JA VIHA JOHTAA KÄRSIMYKSEEN JA SITÄ KAUTTA VOIMAN PIMEÄLLE PUOLELLE. JO SANA KIIRE PITÄÄ UNOHTAA JA SYRJÄYTTÄÄ . AJATELLLAAN SEN SIJASTA NÄIN: ASIA TEHDÄÄN NOPEAN RAUHALLISESTI, NIIN EI TUNNETA TRESSIÄ EIKÄ AGRESSSIOITA TAI MITÄÄN NEGATIIVISTA TUNNETTA, NIIN JEDIN VEITSENTERÄVÄ POLKU ON KUIN MAALATTIA:/GRANIIITTI

ELI VAIN IKUINEN RAUHA PITÄÄ JEDIN AINA VALON PUOLELLA.

22 JEDILAKI ALAPYKÄLÄ 3000-LUVULLE VAIN JEDIRITARILLA ON OIKEUS KANTAA VALOSAPELIA. JOS PADAWAN LOPETTAA JEDIRITARIKSI OPISKELUN, VALOSAPELI PITÄÄ LUOVUTTAA JEDIAKATEMIALLE/VELJESKUNNALLE

23 JEDILAKI EI OLE OLEMASSA PAINOVOIMAA VAAN ENERGIAKENTTÄ, JONKA TOINEN VOIMA PYSTYY KUMOAMAAN / JOKA ON ITSESSÄÄN SAMASSA KENTÄSSÄ KIINNI ENERGIANA, ELI KAPPALEELLA EI OLE PAINOA ELI ENERGIAKENTTÄ, JOKA KAIKEN ON LUONUT PITÄÄ SEN PAIKOILLAAN, MUTTA MYÖS SEN MAHTI KUMOAA PAINOVOIMAN, ELI ENERGIAKENTÄN TOISEN VAIKUTUKSEN.

24 JEDI LAKI EI OLE OLETUSTA/

ON VAIN VAISTO JA TIETO JOKA ON AINA OIKEASSA

25 JEDILAKI KUN KATSOT TULEVAISUUTEEN/ ÄLÄ ANNA TUNTEEN SIIHEN VAIKUTTAA/MUUTEN TOTUUS TULEVASTA VÄÄRISTYY JA HÄMÄRTYY

26 JEDILAKI EI OLE KUOLEMAA/ON VAIN VOIMA

27 JEDILAKI EI OLE INTOHIMOA /ON VAIN RAUHA /RAKKAUS VALOON JA KAIKKEUTEEN KAIKKEEN OLEVAISEEN /UNIVERSUIMINMAHTIIN

28 JEDILAKI EI OLE SURUA/ ON VAIN RAUHA JA ANTEEKSI ANTO

29 JEDILAKI JEDI EI KOSKAAN SAA KIINTYÄ TOISEEN/ YSTÄVYYS PYSYY ALKUIHASTUKSEN TASOLLA JEDI PITÄÄ JÄRJEN KOKO AJAN MUKANA EIKÄ ANNA TUNTEEN HUUMAN VIEDÄ EDES ALKUIHASTUKSEN KOHDALLA .YSTÄVYYS SYVENEE MUUTEN TOSI YSTÄVYYDEKSI NEUTRAALIMMALLA TAVALLA .MUTTA NAUSTISKELU SUVILAISELLA JA GNOSTILAISELLA TAVALLA KUMPPANIN KANSSA EI OLE KIELLETYÄ. MUTTA ÄLÄ HUUMAANNU TUNTEEN PALOLLA JA INTOHIMOLLA . JOS TÄMÄ UNOHTUU, JEDIN SIELU LANKEAA JA TIPPUU ALAS KUN KIVI KUILUUN PIMEYTEEN. JOS SUHDE LOPPUU.

30 JEDILAKI JEDI EI KOSKAAN // HALVEKSI MESTARIANSA JA OSOITA EPÄKUNNIOTUSTA / IVAN TAI HALVEKSINNAN KAUTTA. EPÄ KUNNIOTUS JA IVA // HALVEKSINTA MESTARIA KOHTAAN, JOHTAA KÄRSIMYKSEEN JA PIMEYTEEN.

 

                PALUU