Jedimestarien  esittäyttäytyminen

 

 

     Olen   Kars Wenqadi  Skywalker  Shadows  Jedimestari olen nyt kuin " Mase Windu "  olen  perus  jedimiekkailu  tyylien   taitaja ja  shadows tyylin double valosali tyylin  tataija  suur  mestarina  ,  itämaiselta  itsepuolustusosaalueen  taitajana  olen kungfu  mestari     .   Olen myös     Olen   medititoinut  yli  25    vuotta    .    Olen valinnut  Jedimestarina   erityis  osa alueeksi  soturitaiodon      .   Jedyiden   lisäksi  olen  pitkään   harrastanut   vuorikiipeilyä   se   täydentää  jedin  taidon  osaaluetta   sitä   moni   puolistaen   kokonaisvaltasesti  .   Jedinä  näen   pitkälle  tulevaan myös   lähitulevaan .

Uuno Lighsaber    Jedi Ritari   email   uuno.lightsaber@gmail.com  hän on uusi    ja   opettaja Jeditarina  sana   hänestä    hän on valinnit soturuiden  eriloiistumis osa  alueeksi  kulkee  shadowsin tietä kuten minä   jedimestarina  .hän on   soturina   todella   taitava  todello taitava  myös  kaksipäisen  valosapelin kanssa .   Näkijä   hän myös   taitava .  

Olen Skywalker, Kansainvälisen Jediakatemian perustajajäsen ja johtaja. Olen Voiman Mestari (force sentinel), ja käytän sekä pimeyttä että valoa hyvään. Myös muut johtajamme - mestarit Starkiller ja Starfinder - käyttävät Voimaa samalla tavalla. Opetamme Force Sentinelin tietä, jota myös Voiman Mestarin tieksi kutsutaan.

Käytän pääsääntöisesti kolmiteräistä valosapelia, mutta minulla on toissijaisena sapelina kaksiteräinen. Mielenrauha ja tyyneys ovat tärkeänä osana sekä omassa elämässäni että akatemiamme opetuksessa.

"On valo, on pimeys. On tasapaino."
- Master Skywalker

"Jedin tien kulkenut, Sithin tien poikennut."
- Master Starkiller

"Osa maailmaa ovat kumpikin, valo ja pimeys."
- Master Starfinder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PALUU